Fredsprisen, en hån mot folket.
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av min politiske frustrasjon og vrede, så lufter meg bare litt her, og håper PR folka til AP regimet får det med seg.

Jeg håper virkelig at dere seigrompa Nordmenn for en gangs skyld nå får ræva opp av stresslessen, og viser litt demonstrasjonsvilje. Poller viser at rundt 80 prosent av den Norske folk er mot at EU får prisen, omtrent samme prosentandel som i Sverige. 

 Det er en hån mot de rammede i EU land, og andre rammede av EU politikken, som har måttet gå fra gård og grunn, som har opplevd sterk økning i selvmord, som går ut på gatene og protesterer og blir møtt med knallharde batonger, elektrovåpen og massearrestasjoner. 

Det er et klapp på skuldra til bankene, som har tatt ut overskuddet, og latt folket stå ribbet tilbake. Til kommersielle storkonsern uten etikk og moral. Til korrupsjon og motarbeidelse av demokrati. Rettnok var også Hitler i sin tid nominert til Fredsprisen, men han fikk den ihvertfall ikke. På mange måter kan man si at han får den idag, hans ideer som har vunnet frem, og Tyskerne er de eneste som jubler. 

Vi kunne like godt gitt prisen til Oljefondet eller Kongsberg Våpenfabrikk, eller hvorfor ikke Jens?

Monsanto?

Pandemix burde ihvertfall få den, eller en annen medisingigant som bidrar så fint mot befolkningsveksten. 

Hva i helsikke er det som gjør disse gjøkene frekke nok til å provosere så til de grader? De må jo fatte at slike som meg blir eitrende forbannet? Nei til EU er trass alt flertall.

EU har blivit et hot mot Freden.

Nå elsker jo de store gutta å dele ut medaljer til hverandre, men  ettersom Norge har mistet sin A status i å oppfylle grunnleggende menneskerettigheter for befolkningen, har prisen fått en veldig falsk smak. Det var ille nok at Obama fikk den, Jageland og co har vist at Norge ikke har verdighet å utpeke Fredsforkjempere i Alfreds Nobels ånd.

La heller Island overta utdelingen. Dette lille land har stått imot EU, og viste ekte styrke ved å kaste ut den finansielle blodsiglemafiaen, samt trakk statsministeren som var delaktig for retten.


  • 09.12.2012 kl.14:53 i Politikk
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits