Erna Solberg setter prisen på verdiløse mennesker.Menneskeretten er at når man har blitt født til jorden så har man en rett til å kunne forsørge seg selv av jorden. I en påtvungen samfunnskontrakt har vi gitt bort vår andel av felleseiet mot at et menneskevennelig system skal erstatte det. Men vi kan prinsippiellt ta tilbake vår naturrett, hvis staten ikke opprettholder sin del av avtalen er det faktisk viktig at vi gjør opprør.


Vårt system trenger tydeligvis tapere. Desto flere på topp, desto flere dypere i rennestenen. Toppolitikeren som forgriper seg får en bot og noen måneder i fangehullet, før han støttes tilbake til sitt liv. Offeret får mentale skader som gjør at han/hun tagger FUCK YOU i nattemørkeret, ruser seg ved anledning for å få unna smerten, selvskader seg eller bare ser allment sjuk ut... Hjelper ikke å være utenfor arbeidslivet, men hun eller han klarer ikke. 

Eller bare "lat". Utbrendt etter en barndom i fullt stress 24/7, tillært hjelpesløs og lav selvfølelse. Kanskje i en vanskelig livssituasjon, omsorg for barn eller syke slektinger som gjør det vanskelig eller umulig å ta en jobb. Dagens arbeidsliv er knallhardt, og det finnes ikke engang tilrettelagte arbeidsplasser for de som ønsker å jobbe. 

I et livsløp er det mange som i kortere eller lengre perioder ikke har krefter nok til å yte sitt maksimale, men de har uansett emosjonell verdi. Det er ikke alltid mulig å oppdrive en diagnose i en krise, inntill nylig var det ikke sykemeldingsårsak å feks. være i sorg, dette ble endret etter Utøya, men det er også andre ting som kan få folk å skli inn i en situasjon hvor et arbeid ikke synes overkommelig å mestre. Mange steder er det dessuten ikke arbeidsplasser, alternativet er å flytte til en storby, men med en CV med huller eller andre faktorer kan det likevel være umulig. 

Karin Andersen skriver " Det ropes på mer tvang og mer fattigdom. Alt er ved det gamle. Finnes det en eneste arbeidsgiver som får mer lyst til å tilby disse menneskene en jobb etter at toppolitikere og andre synsere har hugget bumerket ?latsabb? inn i CVen deres med øks? "

Erna representerer de som er veldtilpassede, de som har visst å sno seg, fulle av ærefrykt for sin egen fortreffelighet. Som tunge av bestikkelser og gull spiller monopol og Gud med våre sjebner. 

Svar; Du er verdt 70 kroner dagen...

Oppdatering;
Bra kronikk i Dagbladet; De skamløse
Et "demokrati " hvor det stinkende rike flertallet bestemmer at mindretallet vær så god får klare seg med 70 kroner dagen, er etter mitt syn ikke verdt å respektere. 

 


  • 08.04.2012 kl.22:21 i Politikk
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits