Nye visjoner for puppeimplantater!Det er jo så moderne med store pupper for tiden, og silikonbuisnissen har en gullalder. Men som praktisk og feministisk anlagt ønsker jeg at plastikkteknologien skal utvikle tilbud om vinpose-implantater!

Fordelen vil være at kvinnen selv skal kunne avgjøre hvor store hennes pupper skal være til enhver tid, avhengig av hvor mye væske hun tapper i eller ut av dem. Dette vil virke frigjørende, særlig hvis man skal bedrive sport, da store pupper i slike aktiviteter kan ha en tendens til å være i veien. Så skal man springe fort kan man velge å ha puppene tomme, slik at de ikke henger og slenger. Men hvis man skal springe maraton så må man nok vurdere dette nøye. Kanskje flere bryster?


Men hvis man har kjøpt en ny og lekker topp med dyp utringning, så kan en liter eller to i implantatene få den å sitte bedre.Hvis man skal på byen så kan det lønne seg å tappe litt medbragt i glasset, slik kan man fort tjene seg flere hundre kroner. Jeg vil også tro at menn vil finne dette lettere å tåle enn amming på cafe, og trur at jeg har mine brødre med meg i dette kravet om å selv få styre våre puppers størrelse, samt muligheter til innebyggede vanningsoaser i hverdagen.

Her kan man videre tenke seg å variere, kanskje baylis for litt kinky dager? 

Hvorvidt kroppsvarm Irish coffe vil bli populært får tiden vise. Men Margaritas kan ihvertfall leveres ganske elegant på den måten vil jeg tro. Her må nok produsenten søke etter frivillige forsøkspersoner. 

Ellers bør man kan kunne velge to ulike, dvs. separate tanker, blandevann i den ene kanskje? Men det vil nok være lite lurt å velge feks. pils kontra Jegermeister, da  vil man fort få skeiv holdning. Å sørge for å få en i hver fot vil få større verdi for oss kvinner også. 

Produsenten bør fokusere på å gjøre brystvortene mest mulig naturlig tappevennelige.. 

Bildekilder;
http://www.lattr.no/humor/pupper/
http://www.facebook.com/group.php?gid=2259046538
http://www.telegrafen.org/tag/sakte-film/
http://amme.typepad.com/fullemugger/2008/10/bryst-og-kunst.html

 


  • 24.okt.2011 kl.21:07 i Humor
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits