Vive la resistance!Det er en voksende gruppe mennesker som begynner å bli veldig lei av elitens overtramp. Både globalt og i egen private sfære.

De fleste føler nok en lammende maktesløshet. Men de sterkeste engasjerer seg, og står på. De flinkeste blir heiet frem, men når de faktisk oppnår faktisk makt, så synes de å svikte. Gang på gang.

Erling Folkvord er et hederlig unntak, og må få folkets fortjenestemedalje for sin bok; "Vår korrupte hovedstad".  Vi har også addeco saken friskt i minne, som fortsatt ikke har fått et eneste korrupt hode å rulle, såvidt jeg har registrert.

En venn fortalte om hvordan de nye stortingspolitikerne ble overlesset med arbeid, og alltid lå etter, så de ikke fikk tid og anledning til å kjempe for sakene de var stemt frem på. Slik ble de mørnede.

Mediene kan jo også ta livet av en persons karriære på en meget enkel måte, men merkelig nok avslører de aldri de verste.

Vi er opplært til å bytte parti når vi er missforøyde. Vi er et stemmekveg. Planen til førstkommende valg feks. ser ut til å være FRP ordførere, så Høyrestyre vedneste stortingsvalg som gjenytelse for innførigen av DLD bla., og når den blå bølgen har privatisert resterende så overtar AP igjen. Politikerne er bare marionetter, og skjønner stort sett ikke hva de holder på med selv engang.

Men de som sitter bak og trekker i trådene vet hva de gjør. De er nesten ikke synlige i media.

Vi må kreve bedre uavhengig granskning på elitens transaksjoner for å komme denne ukulturen til livs.

 

 

 


  • 30.jun.2011 kl.17:01 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits