Begå overgrep mot alle for å avsløre noen få?SV vil innføre obligatorisk underlivsundersøkelse på alle jenter. Hovedårsaken sies å være å avdekke omskjæring av jenter, og for å ikke å diskriminere visse utenlandske grupper skal alltså alle jenter gjenomgå denne sjekken. Man håper videre å kunne avdekke seksuelle missbruk og sykdommer ved dette, påstår Marianne Borgen.

Men saken er at det er svært vanskelig å påvise seksuelle missbruk på denne måten, og et barn som allerede er missbrukt vil videre kunne påføres et ekstra traume ved dette.

Denne obligatoriske undersøkelsen må vel utføres årlig til jentene blir myndige. En drømmesituasjon for slike som overlegen fra Hedmark.

Dette minner om praksisen å verifisere at jenta er møydom når hun gifter seg. Så kan legen notere i journalen om jentas underliv er korrekt eller ikke i forhold til siste EU-direktiv...

Hvor mange plastkledde legefingre skal vi godta i døttrene våre før de blir myndige?

Hvor mange skal de måtte blotte sitt kjønn for?

Å venne ungene til at noen har rett til å undersøke deres underliv kan underlette for overgripere. Det vil endre kviners syn på rett til egen kropp.

Jeg syns det er svært skremmende at tilsynelatende oppadgående politisk elite engang kan tenke i disse baner.

 


  • 19.jun.2011 kl.19:11 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits