Roten til alt ondt

Fra Russisk side meldes det at hovedårsaken på Libya angrepet skyldes Gaddafis planen om å innføre en ny valuta med faktisk verdi.

 

Ved å ha gull og sølv penger vil de nemlig få reell verdi, og ikke slik som de pengene vi bruker idag. Det er egentlig bare verdifulle fordi vi trur det. Fordi vi stoler på banken.

Gull og annet edelmetal samt edelstener vil ikke miste verdi selv om banksystemet kolapser, de vil beholde sin verdi ved inflasjon, og kunne brukes som betalingsmiddel nesten uansett.

Vi har sett at verdensøkonomien har blitt stadig mer ustabil de senere år, og stadig flere oppdager at de får svekket sin kjøpekraft systematisk. Det finnes allerede et alternativt økonomisk system; sølvmynten Dirham og gullmynten Dirham, som er mye sikrere.

Den Amerikanske Dollar er i realiteten i fritt fall, og Euroen følger hakk i hæl. Dermed også den Norske krone. Det hele er egentlig et tyveri. Lær mer om pengesystemet vårt her;

Krig handler om makt og penger, og her avslører en tidligere CIA agent hvordan Verdensbanken og Pentagon via korrupsjon, trussler og drap fikk frastjålet verdier fra ulike stater. Det er ingen grunn å tru at det ikke brukes samme metoder idag. 

Det er også gode grunner til å se på hvordan vårt eget land er utsatt for et slikt økonomisk leiemord. Selv om utarmingen skjer litt saktere og uten så mye blodsøl her.

 Vi må sette dette på dagsorden om vi skal beholde et snev av demokrati og frihet.!

 


  • 14.jun.2011 kl.22:32 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits