Horekunden som fritt viltDet fokuseres ofte på sexselgernes uverdige liv, og da fornektes det vanligvis at de kan finne glede i sitt arbeid. Media bruker utelukkende bildet av den menneskehandlede utenlandske horen. Den prostituerte er vår tids symbol på tvang og armod. Horekunden er den onde, den nedrigste av de nedrige, og levnes ingen nåde.

Ottar har lenge jobbet aktivt for kriminalisering av den mannlige sexkjøperen, og den type ekstremfeminisme vinner tydeligvis frem.

Allerede før sexkjøpsloven inntrådte opplevde kjøpere å få bilene tagget med "Horekunde", flyers produsert for å spre sladderen om hvem som shoppet sex, og den moralske indignasjonen var og er unison i alle main stream media.

Feministiske organisasjoner jublet over kriminaliseringen av slik umoral.

Noen påpekte at det var en krenkelse over kroppen å nettopp ikke kunne bestemme at man ville selge seg på den måten. Man trakk også frem argumentet at det er mange menn som selger seg, og disse trives ofte svært godt med jobben, selv om mange av de bare gjør det en kort periode. Og ikke plages nevneverdig med senskader.  Men dette ble avfeid, i solidaritet med menneskehandlende nigerianske kvinner skal horekunden straffes!

Om horekunden har vi noen fakta fra folkehelseinstituttet. 12,9 prosent av alle nor­ske menn har be­talt for sex, 37 prosent av dis­se har bare kjøpt sex én gang og 2,58 prosent av be­folk­nin­gen har kjøpt sex mer enn ti gan­ger. Blant dem er man­ge ens­li­ge og tryg­de­de, men også menn som har de­bu­tert tid­lig og har hatt sex med man­ge kvin­ner.

Det er ingen menneskerett å ha sex med andre mennesker, men det er et behov mange har, noen mer enn andre. Noen mener at prostituerte holder nede voldtektstall og andre seksuelle missbruk.

Horer forteller at ofte vil mannen prate og kose mer enn å ha samleiet. Horen som psykologisk arbeider er viet lite eller ingen oppmerksomhet, men jeg har tru på at det kan være et viktig moment for enkelte i en vanskelig livssituasjon.

Jeg vet om et eksempel der en invalid hustru tillot sin mann å ha en betalt elskerinne, da hun selv ikke kunne oppfylle hans seksuelle behov, men fortsatt unnet han det. Deres ekteskap virker bra. Hans kjøpte elskerinne var en frodig lokal dame som betjenet intresserte menn i distriktet.  For pengene kunne hun spe litt på trygda, og var en livlig middelaldrende og leveglad dame som hadde full styring på kundekretsen.

Men vanligvis er hustruen til horekunden, samt hans barn, også utsatte. Uansett årsak til at denne mannen har kjøpt seg et ligg av en profesjonell, så vil en slik sexskandale kunne ruinere manges liv, til og med om hustruen var enig eller deltok selv.

KAST er et forum for menn som er sexkjøpere, der de kan få hjelp til å slutte med det, få sexuell rådgivning, juridisk veiledning, samt muligheter for å undersøke for veneriske sykdommer.

Ved å sykeliggjøre sexkjøperen i tilegg til å kriminalisere han har man oppnådd full effekt av stigmatiseringsmålet om mannens skam i en seksuellt motivert økonomisk transaksjon. Det er penger å tjene behandlingsapparatet, og istedenfor å øke forståelse og dermed ansvarliggjøre på den måten, sykliggjør man og skyver ut i kulden, slik at de med rett moral kan hjelpe og eller tvinge sexkjøpere til korrekt måte å leve livet, inkl. rammer for hvordan sexen skal sikres. 

Dogging eller tilfeldige one night stands er fortsatt lovlige arenael da, neppe tryggere, men ingen tjener ihvertfall penger på det som kan unnslippe skattemyndighetene. De som driver med slikt og er bekymret må fortsatt bruke vanlig lege eller psykolog til veiledning.

Dagens føringer på folks seksualvaner og praktisering er i det hele forunderlig satt opp mot gårsdagens standard, og man ser at det som før var innenfor normalt akseptabelt har blitt gjort strengt ulovlig, og omvendt.

Tidligere innlegg av meg om sexkjøpsloven; Retten til egen kropp kontra sexkjøpsloven.

Oppdatering; Selger sex for sexens skyld.


  • 02.jun.2011 kl.20:13 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits