Hvordan skape en martyr?

USA påstår at de har drept Osama bin Laden, og vestlig verden flommer over av glede over at dette mainstreamediaikon på ondskap er skutt i hodet og likvidert, sammen med en kvinne, og dumpet på havet.

Mange har trodd at bin Laden har vært død lenge.

 

Hans dødsfall synes ihvertfall å komme strategisk i forhold til uroen i midt-østen og vestlig militær aggression i området. Jeg vil rett og slett anta at dette er en typisk propagandasak i en alvorlig krigssituasjon.

Jeg trur heller ikke at spenningene i verden vil bli mindre i verden av den angivelige søndagsdøden til bin Laden. For hver martyr vil det strømme på fler.

Dette er hva mange muslimer ser;

Man vil så gjerne anta at vi støtter kampen mot et potensellt terrorvelde, men man kan ikke unngå å bli skremt over den primitivitet, blodtørst og hevngjerrighet vestlig politisk korrekt elite i denne saken oppviser.

USA påstår å ha dumpet liket til havs, for å hindre at hans grav skal bli et valfartssted, en begravelse som enlig Islam ikke viser respekt. Akkurat som at å fjerne liket vil skape mindre furore?

Å ikke utlevere liket til slektinger engang, er en krenkelse mot de mest grunnleggende menneskerettigheter. Dette var nok litt av en villmann, men far til mange barn, og mann til flere koner. Og de skal nektes en grav? Nei, det holder ikke.

De mest paranoide mener at han holdes i tortur på Guatenamo dessuten. Så dette er i beste Hollywoodstil.

Det er også i vesten endel reaksjoner på at en ubevæpnet mann og kvinne er skutt rett ned uten rettsak. Vestlige verdier skal jo angivelig bygge på at "alle er uskyldige til det motsatte er bevist", men det er nok bare en floskel. Det er ihvertfall ganske mange som ikke er overbeviste om at bin Laden og co. var så ansvarlige for 11 september, og en rettsak hadde vært meget intressant og i verdensfredens og rettferdighetens intresse.

Vi går en spennende tid i møte.

Jeg sørger sammen med mine islamske brødre og søstre over det denne vrede har nedfelt over jorden. Jeg håper at hevnens sirkel vil bli brutt, og ber for at vi heller alle samler oss mot de egentlige aggressive kreftene i verden.

Oppdatering 5.5.11;

Det kan synes ut som om reaksjonene i Pakitan er sterke ("diplomatisk krise"), noe som er lett å forstå fra Pakistanernes synsvinkel. At en fremmed krigsmakt kan komme inn å gjøre en "kommando-aksjon" (begrepet fra NRK Dagsrevyen, makan til flott begrep...) er skremmende. Slik også det Norge folk reagerte på Mossads terror-drap på Lillehammer i 1973. For øvrig den eneste terror-handling som har skjedd på Norsk jord.

Så i krigen mot terror kan man bruke terrormetoder?

Pakistan nekter å utlevere bin Ladens kone.

Saudi-Arabisk avis; bin Laden lurt av sine nærmeste.

Og Obama bruker situasjonen for hva det er verdt; Obama besøkte Ground Zero

Etter å ha drept en haug med folk i Irak, i Afganistan, i Libya og litt hist og her forøvrig, så vil jeg tippe at hevnen er hevnet ganske grundig. Det påstås at rundt en million muslimer er drept etterpå.

Relaterte nyheter:

Slik planla bin Laden flukten fra millionvillaen

Bin Ladens datter (12): - Ble fanget i live, skutt og drept

Hit kom aldri bin Laden

Bombefrykt i New York: 62 mistenkelige pakker på én dag

Er dette Osama bin Ladens testamente?

Den gode nyheten er at bin Laden fikk oppleve prinsebryllupet.

Bin Laden ble skutt mot i døren, sønnen og kureren gjorde ikke motstand-ble skutt.

Hundrevis hyller bin Laden.

Her er bin Ladens nærmeste terrorvenner.

Al-Quiada; bin Laden døde som martyr.

Al-Quida planla ny 11.september.

4o personer med angivelig al_Qaidatilknytning arrestert i bin Laden-byen.

Her ser Osama bin Laden seg selv på TV.

13.5.11; Pakistan; Hevner bin Laden ved å sprenge seg selv, minst 80 drept.

 


  • 03.mai.2011 kl.19:20 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits