Har du klargjort sopelimen?


Da er det endelig blitt lille-skjærtorsdag.  Her i huset har vi ordnet alt klart, og skal bare hive innpå litt mer ildvann til før vi starter reisen. Jeg burde kanskje ikke avsløre at Kråkeslottet blir forlatt, men har montert det siste av DLD, så jeg føler at kåken er trygg.

Noen skal kanskje til Blåkulla, der det som vanlig er duket opp med full orgie. I år er Yngve Slyngstad Toastmaster, da G. Harlem B., måtte stille på Bloksberg i år. Der er programmet som vanlig hemmelig, men det ryktes at årets tema er styrket befolkningskontroll.

Jeg anbefaler personlig Vardø, som i år har latt seg inspirere av feelgood-dokumentaren Snøballkrigen. Men husk at det er strenge regler for innslipp på de Nordnorske heksetreffene, så ta med bekreftelse på at du er en alternativ trollkjerring/gubbe. Som kjent er konflitnivået mellom ytterflyene skarpnet til de senere årene, og vi er sett oss lei på ubudne gjester som ikke vet å oppføre seg. Dette også som solidarisk gest til småfolket, og som tryggingstiltak for årets hovedgjest J. Assange.

Som kjent trenger sopelimen å smøres for å kunne fly med den. Det mest kjente er Belladonna og Bulmeurt, men også Hundekjeks, Valmue, Persille, Poppel og løk av alle slag kan brukes. Mange erfarne hekser bruker Basilikum. Brennesle forsterker virkningen.

Det ryktes at også pepper kan brukes som forsterker, da helst cayennepepper, men man bør utvise forsiktighet i doseringen.

I eldre tider ble det reist endel på geitebukker, mens man idag stadig oftere ser at støvsugere brukes. Men obs husk å dra ut kontakten før takeoff!

God Påske til alle!


  • 20.apr.2011 kl.15:29 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits