Det radioaktive perspektivetDe radioaktive lekkasjene fra de tsunamirammede atomkraftverkene er ikke bare en lokal krise. Japan-radioaktiviteten har nådd Norge. Heldigvis er nivåene lave foreløbig, men vi har ingen oversikt over hvor store skadene kan bli.

De kortsiktige endringene er kanskje ikke så akutte, men spredning av radioaktivitet i havet vil gi uoversiktlige konsekvenser. Da står vi overfor en ny verden.

Men hvem skal vi klandre for å ha utsatt oss alle for forintelse igjen? Burde vi ikke ha vært vekket forlengst, senest sist sommer og Mexicogulfen.

Hvis situasjonen forverres ytterligere så må vi tenke grundig over vår egen rolle i dette. Frykten vil bli det vanskeligste å håndtere. Frykt må møtes og gis håp. Vi trenger virkelig det håpet. Visualiseringer har kraft, og Mærthas engler har sånn sett allerede hatt stor betydnng i mentalhygieniske tiltak. Det er alltid håp, glem ikke det!

Men agere! Nå må det pinade bli slutt på elitens parasittutnytting og hollocaust på moder jord!

 


  • 26.mar.2011 kl.19:21 i Blogg
  • 8 kommentarer
  • Permalenke

8 kommentarer

Arvid

26.mar.2011 kl.19:36

Kunne ikke vært mer enig! Ting ER ute av kontroll, men kunsten er å møte det med løsninger og ikke frykt.

Albajar@cookosn.est

26.mar.2011 kl.20:30

Det bildet ditt ser forresten ut som to store pupper som står rett ut av jorden. Ja det ser ut som moder jords pupper! Hahhaha ;D Som gir krefter og energi til jordens barn. Det er mye bra med atomkraft ja. Atomkraft er vidundelig skjønn og skaper varme til jordens barn, og er utrolig mye mer miljøvennlig enn annen energi. Du er ikke spesiellt godt oppdatert frøken. Les en bok for fader.

pippilottafryd

26.mar.2011 kl.20:40

Albajar@cookosn.est: :) <3

pippilottafryd

26.mar.2011 kl.20:42

Albajar@cookosn.est: Atomkraft kan kanskje være bra, men å bygge atomreaktorer i jordskjelvområder er kanskje ikke det lureste?

Vibecke

03.apr.2011 kl.01:35

Slett de kommentarene, de er ikke mine men Are Sæthre som utgir seg for å være meg.

Are Sæthre

03.apr.2011 kl.01:43

Jeg har bedt henne slette det. Beklager om du tok deg nær av det, det var ikke ment slik.

Are Sæthre

03.apr.2011 kl.02:17

Vettu hva. Jeg beklager sterkt at jeg skrev dette og mente virkelig ikke å såre deg. Trodde du ville se på det som en oppmerksomhet fra meg, fordi jeg er glad i deg. Venner tuller vel litt med hverandre uten at det er vondt ment?

Igjen beklager dypt om jeg har fornærmet deg. Var ikke meningen i heletatt.

pippilottafryd

03.apr.2011 kl.13:05

Are Sæthre: Har da slettet kommentaren.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger


Kategorier

Arkiv


hits